Wednesday, September 30, 2015

Magic Mata with incredible hælpasning and penalty goal – TV 2

Manchester United – Wolfsburg 2-1 (1-1):

Manchester Uniteds manager kan takke Juan Mata for at det ble 2-1-seier mot Wolsburg i Mesterligaens gruppespill onsdag kveld.

Først utlignet Mata til 1-1 fra straffemerket, før spanjolen på magisk vis lurte Wolfsburgs forsvar med en hælpasning på hel volley som fant Chris Smalling.

– Vet aldri hva Mata finner på
Forsvarsspilleren gjorde ingen feil etter den frekke hælpasningen fra Mata, og ordnet 2-1-seieren på Old Trafford.

– Juan er en utrolig spiller som du aldri vet hva finner på. Men han gamblet og fant meg med pasningen. Vi skapte store sjanser i første omgang og burde ledet med to mål. Vi gjorde jobben og blir bare bedre og bedre utover sesongen, sa Smalling til Viasat etter kampen.

– Vi visste hvor viktig denne kampen er med tanke på å komme videre. Derfor la vi oss litt dypere på slutten av kampen, sa matchvinneren videre.

– Gjorde det vi måtte gjøre
Han mener Manchester United fremdeles er et stykke unna toppformen.

– Vi har en lang vei å gå. Nå tar vi én kamp om gangen, men det går sakte, men sikkert fremover. Vi må jobbe med å starte kampene bedre og bli bedre å holde på ballen, mente forsvarsspilleren.

Manchester Uniteds helt Juan Mata var beskjeden etter å ha bidratt til 2-1-seieren.

– Det var en veldig tøff kamp fordi vi ble fysisk trøtte mot slutten av kampen. Men vi gjorde det vi måtte gjøre, mente han.

– Manageren satte opp en liste over hvem som skulle ta straffesparkene, og for øyeblikket er jeg nummer én og har selvtillit. Vi visste vi måtte vinne i dag, og er naturligvis glade for seieren, sa Mata ifølge BBC.

– Et øyeblikks magi
Det var drøye sju minutter ut i andreomgang viste Juan Mata et øyeblikks magi.

Spanjolen, som tidligere i kampen hadde sørget for Manchester Uniteds 1-1-scoring, lurte Wolfsburgs offside-felle med et frekk hælspark.

Forsvarsspilleren Chris Smalling så muligens hva Mata prøvde på, for han takket og bukket og sendte rødtrøyene opp i 2-1-ledelse på Old Trafford. 

BBC-ekspert Chris Waddle var imidlertid ikke imponert over det van Gaals menn leverte mot Bundesliga-klubben.

– Det var en veldig jevn kamp. De siste 20 minuttene var Wolfsburg farlig frempå, men klarte ikke å score. Manchester United mistet ballen for lett i farlige situasjoner, og var heldige som ikke ble straffet, sa Waddle til egen TV-kanal etter kampslutt.

Valencia må ta skylden for baklengsmålet
Manchester United fikk den verst tenkelige starten på oppgjøret mot Wolfsburg, som før kampen hadde tapt tre strake kamper og sluppet inn åtte mål på engelsk jord i Europa.

Allerede etter fire minutters spill åpnet Max Kruse hele forsvaret med en fantastisk gjennombruddspasning, og spilte Daniel Caligiuri gjennom alene med keeper. 27-åringen gjorde ingen feil og dunket inn 1-0-ledelse til tyskerne bak en sjanseløs David De Gea. 

Manchester Uniteds forsvarsspiller Antonio Valencia må ta en stor del av skylden for baklengsmålet.

Han hang etter og opphevet offsiden, slik at tyskerne lett fikk tredd gjennom forsvarsmuren.

Mata slo tilbake fra krittmerket
Etter 25 minutter spill fikk Wayne Rooney en strålende mulighet til å utligne. Stjerneskuddet Anthony Martial driblet av to Wolfsburg-forsvarere, og fant Rooney på bakerste stolpe. Spissveteranen maktet imidlertid på utrolig vis å skyte ballen himmelhøyt over mål.

Rødtrøyene fortsatte å skape store sjanser, og i det 33. minutt fikk hjemmelaget lønn for strevet. Et innlegg fra Juan Mata traff hånden til målscorer Caligiuri. Dommer Viktor Kassai fra Ungarn pekte på straffemerket.

Juan Mata steg frem og var sikkerheten selv fra straffemerket da han utlignet til 1-1. Det resultatet stod seg til pause. Valencia, som var involvert i Manchester Uniteds baklengsmål, ble forøvrig tatt av banen i pausen. Inn kom Ashley Young.

Van Gaal før kampen: – Vi kan vinne Mesterligaen
Manchester United hadde før oppgjøret mot Wolfsburg kun tapt fire av sine 66 kamper i Mesterligaen på Old Trafford.

Manager Louis van Gaal mente før kampen at Manchester United kunne vinne Mesterligaen denne sesongen.

– Det er realistisk å forvente at vi vinner Premier League og Mesterligaen før min kontrakt går ut om halvannet år. Fordi det har jeg klart uansett hvor jeg har vært, sa en selvsikker van Gaal.

Louis van Gaals menn opplevde en mareritt-kamp i sin første kamp i gruppespillet i Mesterligaen mot PSV denne sesongen. Luke Shaw brakk foten i en kamp Manchester United rotet bort en 1-0-ledelse i og til slutt tapte 1-2.

Slik startet lagene:

Manchester United: De Gea; Valencia, Smalling, Blind, Darmian; Schneiderlin, Schweinsteiger; Mata, Rooney, Memphis; Martial.

Innbyttere: Romero, Jones, McNair, Pereira, Young, Fellaini, Wilson.

Wolfsburg: Benaglio; Trasch, Naldo, Dante, Rodriguez; Guilavogui, Arnold; Caligiuri, Kruse, Draxler; Dost.

Innbyttere: Grün, Bendtner, Schäfer, Klose, Schürrle, Jung, Seguin.

LikeTweet

No comments:

Post a Comment