Saturday, September 19, 2015

Mourinho loves to beat Arsenal – Manager

NO LOVE LOST: José Mourinho og Arsene Wenger har lite til overs for hverandre. Foto: Nick Potts (Pa Photos)

Sportspills øvrige lørdagsprogram:
Oddstips 2:
Stoke må få en seier
Oddstips 3:
Blackburn har fått elendig betalt
Dagens trippel:
Balotelli er tilbake på topp
Tippekupongen:
Nå må Newcastle skjerpe seg

SuperLotto denne helgen: Sjekk den massive potten!

V75 Färjestad: Gedigen V75-pott med norsk banker

TV-kampene: Sjekk helgens fotballfest
Skaderapport Premier League:
Ikke glem å oppdatere deg!
Skaderapport Tippeligaen:
Disse mister helgens runde
Kanal-guide:
Spar tusenvis på din fotballopplevelse

Tippemagasinet: Sjekk en ny episode!

Som den observante leser alt har skjønt: Det er et langoddsprogram uten like denne helgen. Her kan du fordype deg i alt av hva europeisk toppfotball har å by på.

Dagens singel 1, innleveringsfrist klokken 13.40.
Chelsea – Arsenal, H 2,30.

Kampen vises på TV 2 Sport Premium eller TV 2 Sumo.

2,30 på hjemmeseier til Chelsea mot et lag de vanligvis pleier å slå? Ja, takk!

Det er ikke til å stikke under en stol at Chelsea har vært spesielt svake denne sesongen, og det vil seg bare ikke. Energien og disiplinen fra forrige sesong er på mange måter forduftet, men er det én manager som vet å ordne opp i slike problemer, er det José Mourinho.

I midtuken fikk hans menn en solid opptur mot Maccabi tel Aviv og 3-0 var et rettferdig resultat mot en svak motstander. Vi kjenner alle til deres svake form i hjemlig liga og de var fryktelig tafatte mot Everton sist.

I tillegg er jo Chelsea tradisjonelt sterke mot dagens motstander, selv om de tapte i Community Shield. Før det hadde ikke Mourinho tapt på 14 kamper mot Arsenal med Chelsea.

Thibaut Courtois er utilgjengelig også til denne kampen, mens Pedro er bekreftet ute av denne kampen. Willian mister også kampen.

Tapte stort
Arsenal gikk på sin side på en stjernesmell borte mot Dinamo Zagreb i midtukens Champions League-runde og de fremsto fryktelig svake og tannløse i Kroatia. Det etter å ha spilt sesongens kanskje beste kamp, mot Stoke.

De har slitt med uttellingen foran mål så langt og få trenger like mange skudd som the Gunners for å score mål. Olivier Giroud har ikke kommet i gang, men Theo Walcott kan være et godt alternativ mot trege Chelsea-stoppere.

Det er noe ukomplett over dagens Arsenal-lag, og selv om det er et høyt toppnivå, har de slitt med å nå det så langt denne sesongen.

Koscielny er tilbake fra skade og Per Mertesacker nærmer seg. Jack Wilshere, Tomas Rosicky og Danny Welbeck er definitivt ute.

Chelsea har ikke vært seg selv denne sesongen, men nå ligger alt til rette for at de slår kraftig tilbake. 2,30 på hjemmeseier til Chelsea over Arsenal er rett og slett lekker odds og vi takker ja uten å nøle.

PS! Hvis du vil ha litt humor før kampen, sjekk denne romanse-videoen fra the Sun.

LikeTweet

No comments:

Post a Comment