Sunday, May 17, 2015

Messi secured the league title with stunning goal – TV 2

Atlético Madrid-Barcelona 0-1

Se Messis scoring øverst!

Etter et lynkjapt veggspill med Pedro og et par enkle ballberøringer, satte Lionel Messi inn scoringen som sørget for Barcelona-seier mot Atlético – og seriegull.

Barca nærmest i 1. omgang
Barcelona hadde ikke overraskende ballen mest innledningsvis. Men i antall sjanser var det jevnt mellom de to topplagene. Lionel Messi kunne satt inn 1-0 til bortelaget, mens Fernando Torres kunne gjort det samme for vertene.

Etter hvert festet Barcelona et visst grep om kampen. Igjen var Messi nære ved å score, men denne gangen stod tverrliggeren i veien for den fotrappe argentineren.

Etter en målløs 1. omgang gikk lagene til pause på stillingen 0-0.

Nådeløs Messi
I 2. omgang fortsatte bortelaget å presse, og i det 65. spilleminuttet sørget Messi for ellevill Barcelona-jubel. 27-åringen spilte nydelig vegg med Pedro, og med tre Atlético-forsvarere rundt seg plasserte han ballen i mål til 1-0.

Noen minutter seinere kunne Neymar doblet Barcelona-ledelsen, men fra cirka 13 meters hold satte brasilianeren ballen høyt over mål.

Flere scoringer ble det ikke, og dermed er Barcelona seriemester i Spania.

Barcelona hadde et forsprang til Real Madrid på fire poeng før kveldens serierunde. Real Madrid vant sin kamp mot Espanyol, men poengdifferansen er fortsatt på fire poeng – og med én serierunde igjen, er det altså ikke lenger tvil: Barcelona er seriemester – for 23. gang.

Ødegaard-debut?
Real Madrid gjestet Espanyol søndag kveld, og selv om bortelaget overbeviste med en 4-1 seier og Ronaldo-hat trick, kunne ikke Madrid-klubben hindre at seriegullet er i Barcelonas hender. Det kan bety at Martin Ødegaard kan få sin debut i den «uviktige» kampen mot Getafe neste helg.

Cristiano Ronaldo scoret det første målet etter 59. minutters spill. Pepe brøt spille og satte i gang Benzema på en kontring. Ballen slapp han til portugiseren som satte ballen i mål. Espanyol utlignet etter 73. minutters spill ved Christian Stuani. Seks minutter senere ga Marcelo gjestene ledelsen igjen.

Så var det tid for Ronaldo-show. Fire minutter etter ledermålet ble Javier Hernández spilt gjennom i bakrommet. Uselvisk sentret spissen til Ronaldo som satte inn sin andre for dagen. På overtid fastsatte portugiseren sluttresultatet til 4-1 med en nydelig heading.

Slik startet lagene:
Atlético Madrid: Oblak, Juanfran, Giménez, Godín, Siqueira, Turan, Gabi, Mario Suárez, Koke, Torres, Griezmann.
Barcelona: Bravo, Dani Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Pedro, Neymar.