Sunday, May 17, 2015

Toure double ensured City’s fifth straight – Dagbladet.no

Swansea – Manchester City 2-4 (1-2)

(Dagbladet): Manchester City har vist seg bra sin beste side den siste måneden, og står med fire strake trepoengere i ligaen. Den gode trenden fortsatte mot Swansea.

Riktignok var vertene nære en tidlig lederscoring, men så viste City seg bra sin beste side. Yaya Toure ble pent satt opp av David Silva. Ivorianeren som har hatt en tung sesong for de lyseblå fikk sendt i vei en knallhardt skudd som fant veien til nettmaskene. Da var det spilt 21 minutter.

Milner-mål

Kvarteret senere kontret gjestene på vakkert vis. David Silva fant Sergio Agüero, som dyttet ballen videre til James Milner på venstrekanten.

Engelskmannen lurte vekk en Swansea-forsvarer, før han satte ballen sikkert i mål.

Swanseas utgangspunkt før kampen var at de måtte vinne for å ha noe håp om å ta igjen Southampton på 7. plassen. Ett eller null poeng og 8. plass ble fasiten for årets sesong.

Gylfi Sigurdsson ville gjerne klatre en plass på tabellen, og klinket ballen utagbart ned i hjørnet forbi Joe Hart i City-målet.

City trykket på i 2. omgangen. Lukasz Fabianski hadde mer enn nok å gjøre bakerst. Og rett etter par gode redninger, sa det pang i den andre enden.

Gomis viste at Swansea ikke savner Wilfried Bony, og i det 65. minutt, klinket han inn utlikningen.

Hart-redninger

Men Yaya Toure ønsket tre poeng på Norges nasjonaldag. Igjen fikk han rom innenfor Swanseas 16-meter, og igjen måtte Fabianski se et skudd gå via sin hanske og i mål.

Federico Fernandez var nær ved å utlikne for Swansea ni minutter før slutt, men en fantastisk redning av Joe Hart reddet Manchester City.

Gomis var ikke så mye lenger unna minutter senere, men igjen hindret Hart Swansea-scoring.

Fem minutter før slutt ble Wilfried Bony byttet inn på sin gamle hjemmebane. Den nåværende City spissen ble møtt med applaus fra Swansea-publikummet.

Minuttet på overtid fikk Bony muligheten til å score mot gamle lagkamerater. Det gjorde han skjøt via stolpen og i mål fra 16 meter. 26-åringen valgte å droppe feiringen.

Seieren sørger for at Manchester City er sikret Premier League-medalje denne sesongen.

LikeTweet

No comments:

Post a Comment